Skip to main content

About us

Mission

SPINO is de kritische facilitator voor de groei bij scale-ups, door een stabiele, perfecte, digitale ruggengraat te bieden, en een onderdeel te zijn van jullie team.

SPINO ondersteunt je groeiende organisatie door een topkwaliteit IT-infrastructuur te implementeren, en gebruiken een flexibele omgeving, die meegroeit met het bedrijf. Met team SPINO aan boord beschik je over een eigen, dedicated IT-team van ervaren professionals, bestaande uit technologische expertise en Customer Service. We standaardiseren en implementeren volgens een template-gebaseerde aanpak die de performance en groeitargets van je bedrijf structureel ondersteund.

Core values

We staan en leven volgens onze gedeelde core values:

People

Je kunt nog zo’n flashy platform bouwen, maar als medewerkers deze niet gebruiken… Juist, IT is mensenwerk. Daarom ondersteunen onze experts IT vanuit het perspectief van gebruikers.

Teamwork

Als individu kan je niet op tegen een team. Daarom werken we nauw samen met collega’s en klanten. Dat doen we in een team waar ieders talenten opgeteld, meer waard zijn dan de som der delen. Zo zorgen we dat onze mensen, onze organisatie en onze klanten kunnen groeien.

Result

Door onze focus op de mens en teamwork, kunnen we klanten een zo hoog mogelijke meerwaarde bieden: gebruiksvriendelijke, goed presterende IT die zo maximale tevredenheid van onze klanten oplevert.

Our sweet spots

Identity

Wij doorbreken de onzichtbare barrière en maken het onmogelijk mogelijk voor jouw bedrijf. We overtuigd zijn van onze manier van werken en zijn doorslaggevend voor het succes en de groei van jouw organisatie.

Customer relevance

Wij helpen onze klanten met onze expertise en standaardisatie van IT door verschillende groeifases heen.

Unique

We leggen de focus op hospitality en beleving. We kennen jouw fase, en de volgende, hierdoor geven wij antwoorden op vragen die je nog niet had bedacht.

Meet the team

Enough talk!