Skip to main content

Services

Building according to plan can only happen with a blueprint

Wanneer iedereen weet waaraan en hoe er gebouwd wordt, kan er snelheid gemaakt worden. Door het gebruik van gestandaardiseerde producten zonder duur maatwerk ondersteunen wij de groei van de organisatie.

IT management as a Service

Verandering is een constante, ook binnen bedrijven. Het rapporteren over en het begeleiden van nieuwe projecten is de verantwoordelijkheid van de IT manager. Wij bieden structurele ondersteuning die de groei faciliteert.

Security as a Service

Je wordt om de oren gegooid met informatie over cybercrime en security issues. Daarom is het beheer hiervan van kritisch belang voor de continuiteit van de bedrijvigheid. Wij bieden advies en management van de IT risico’s.

Workspace management

Als je PC niet meer werkt, kun je ook niet productief zijn. Proactief beheer van de werkplekken hoort bij de standaard IT hygiene.

Customer Care

De tevredenheid van gebruikers staat bij ons voorop. Onze frontdesk staat altijd voor ze klaar om te helpen met IT vragen. Vanuit empathie luisteren naar wat er nodig is werken naar een oplossing van het probleem of een antwoord op de vraag.

Enough talk!