Skip to main content

Careers

Our story

Wij zijn SPINO Technologies: de invitation only IT Service Provider waar de mens centraal staat. Dit uit zich in de manier hoe wij met onze klanten en eindgebruikers omgaan, maar ook in de manier van samenwerken op de werkvloer. Onze IT-oplossingen moeten voor iedereen een meerwaarde bieden.

Wij geloven in de kracht van teamwork. Teamwork staat bij ons gelijk aan groei. Door goed samen te werken geloven wij dat je van elkaar blijft leren en je jezelf hierdoor continue blijft ontwikkelen. Bij onze samenwerkingen hebben wij altijd als doel om de best mogelijke resultaten te behalen: optimale systeemprestaties, productieve medewerkers, tevreden stakeholders en een florerende klantorganisatie.

Onze klanten staan aan de vooravond van de ScaleUp fase. Wat ervoor zorgt dat je altijd in een uitdagende omgeving te werk gaat. Zelf zijn wij ook klaar voor de volgende fase en deze stap maken wij graag samen met jou. Ben je het zat om altijd mee te gaan met de visie van het MT? Wij bieden jou de mogelijkheid om zelf je input te geven en door te groeien tot mede-eigenaar.

Gezien de mens bij ons centraal staat snappen wij het belang van een juiste werk-privé balans. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om hybride te werken, flexibel je werktijden in te delen en onbeperkte vakantiedagen op te nemen. Hebben wij wel in jouw vrije tijd een personeelsfeestje? Dan hopen wij dat jij jouw partner meeneemt, zodat wij jou nog beter leren kennen

Our drivers

IT is human work

Bij het bouwen van IT wordt de mens nog wel eens vergeten. Werkt een IT-omgeving prettig en helpt deze gebruikers om efficiënter te werken? Want je kunt wel flitsende vormgeving en honderden functies toevoegen, maar daarmee schiet je vaak je doel voorbij: het bieden van IT die meerwaarde oplevert voor álle betrokkenen.

What

Wij helpen jouw bedrijf door groeifases heen met de inzet van gestandaardiseerde IT.

How

Hoe we het doen? Door in alles wat wij doen hospitality in acht te nemen.

Why

Omdat IT-oplossingen pas succesvol kunnen zijn als ze human-centered zijn.

Our promise

Binnen onze organisatie staat de mens centraal. Dit betekent dat wij altijd nadenken over hoe wij voor jou een fijne werkomgeving kunnen creëren. Wij werken op invitation only basis met klanten en hierdoor kan je verwachten dat onze klanten werken vanuit dezelfde (kern)waarden als die jij hebt en onze organisatie. Deze randvoorwaarden zorgen ervoor dat jij écht impact kan maken bij de klant.

De oprichters en medewerkers van SPINO hebben al veel ervaring in de IT en in ondernemen. Hiermee bieden wij jou een veilig vangnet en hopen wij jou te inspireren en je ondernemersgeest te verbreden. Daarnaast hechten wij waarde aan jouw input en daarom heb jij de mogelijkheid mee te denken aan onze organisatievoortgang en Tech stack. Voel jij je bij het maken van strategische beslissingen helemaal in je element? Dan bieden wij jou ook de kans om mede-eigenaar te worden.

Omdat wij snappen dat het leven uit meer bestaat als enkel werken, voorzien wij jou van een goede werk-privé balans waar je naast de mogelijkheid tot flexibel werken ook ongelimiteerde vakantiedagen kan opnemen. Hebben wij een feestje? Dan is jouw partner uiteraard ook van harte welkom.

Jobs

Project Engineer

Marketing Coördinator

Accountmanager